четвъртък, 21 февруари 2008 г.

CvEtA Na oChItE ~~~



СИВИ очи - са в
любени натури, амбициозни с желание да постигнат висока кариера, общественото признание и материални придобивки. Любовта към жените е проява на внимание само когато думата притежава цени качества да бъде тяхното второ "аз" и благотворени от любимият пол. Сивооките господа могат да бъдат понякога студени, рязки, властни и никога сантиментални.
СИНИ очи - те са с богато въображение и фантазия, артистични, обаятелни, контактни. Често правят щедри и благородни жестове към околните. Характерът им е открит, прям и с чуство за хумор. Понякога гледат по-леко на живота отколкото трябва и затова от известно лекомислие проиграват някой важни професионални и любовни шансове. Потходящи професии за тях са всичко в сферата на комуникацията и общуването с много хора.
КАФЯВИ очи - те са спокойни, решителни, целенасочени и уравновесени. Техното интимно чуство е страста, което постоянно тлее, жарава, който може да подържа равномерен и досатъчно ярък огън, когато се наложи. Това са повече хора на действията, отколкото на думите. Имат всички предпоставки методично и обмислено на етапи да постигнат много от това, което биха пожелали. Между кафявооките господа се срещат доста хора на науката и въобще представители на интелектуалния труд.
ЗЕЛЕНИ очи - те са изключително пробивни хора, надарени с блестящи способности. Умът им е остър като бръснач и веднага оценяват всяка ситуачия в живота си. С големи скокове вървят нагоре в кариерата, изпреварват всички съперници елеминирайки препиятствията. Имат труден характер и уважанат само преуспелите хора. Сексът за тях е още една дисциплина от всички други, при който не са на техническа висота. Външно са красиви именно поради този рядко срещан зелен поглед, но са студени и всъщност са големи егоисти. В професията и в личният живот непременно са лидери.
ПЪСТРИ очи - те са добродушни, веселяци, симпатяги. Имат навика да преувеличават и да послъгват. Много добри съпрузи и родители, а в любовта са на първо място приятели. Не са егоистични и винаги ще направят услуга на всекиму. Способни и ценени в работата, често са безсъвестно използвани от началници и близки хора. Предпочитат професии на енергичното действие - творчески и инпулсивни, без строги ограничения.
ЧЕРНИ очи - те са страстнни, чуствителни, огнени. Понеже са избухливи, често стигат до конфликти дори с близки хора, който имат най-искрени и добросърдечни намерения спрямо тях. Те приемат любовта и секса като неизменно единство, но са ревниви, мнителни и твърде настойчиви в желанията си. Предпочитат самостоятелна работа без началници и често имат проблеми с закона.

Няма коментари: